Paljastus hittisarjan tähden kuolemasta: ”Osui pää edellä asfalttiin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijälupaus Jonathan Kendrick ”Johnny” Lewis muistetaan erityisesti Sons of Anarchy -televisiosarjasta, jossa mies näytteli Kip ”Half-Sack” Epps -nimistä roolihahmoa. Viihdemaailma järkyttyi 26. syyskuuta, kun 28-vuotiaan näyttelijän uutisoitiin menehtyneen Los Angelesin Los Felizissä.

Johnny Lewisin epäillään murhanneen 81-vuotiaan vuokraemäntänsä Catherine Davisin ja pudonneen sen jälkeen katolta. Miehen epäiltiin aluksi olleen huumeiden tai lääkityksen vaikutuksen alaisena, sillä hänellä oli takanaan lukuisia laittomiin päihteisiin liittyviä pidätyksiä.

Nyt julkitulleen ruuniinavausraportin mukaan Lewisin kehosta ei kuitenkaan löydetty merkkejä huumeista, uutisoi E! News -verkkosivusto. Viranomaiset päättelevät näyttelijän kuoleman olleen vahinko. Tapahtumanpaikalta ei löytynyt todisteita siitä, että Johnny Lewisin kuolema olisi ollut itsemurha tai että hänet olisi työnnetty alas rakennuksen katolta.

– Hän näyttää hypänneen kattoterassilta autotielle yrittäessään paeta rikospaikalta. Noin 4,5 metrin pudotuksen aikana Lewis menetti ilmeisesti tasapainonsa tai osui johonkin esineeseen. Tämä johti siihen, että mies osui pää edellä asfalttiin, tutkija Jerry McKibben kirjoitti ruumiinavausraportissa.

Kaliforniassa varttunut Jonathan Kendrick ”Johnny” Lewis esiintyi muun muuassa elokuvissa Underclassman, Alien vs. Predator: Requiem ja The Runaways. Nuorena menehtyneen näyttelijän tiedetään kärsineen useiden vuosien ajan henkisistä ongelmista. Poptähti Katy Perry seurusteli aikoinaan tähden kanssa, mutta kaunotar jätti ongelmaisen miehen vuoden yhteiselon jälkeen.