Kaksosvauvat yllättivät: 9-kuukautiset uivat 25 metriä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vauvojen raportoidaan silloin tällöin tekevän yllättäviä asioita, ja nyt eräiden kaksosten kerrotaan pystyvän uskomattomaan suoritukseen. Yhdeksänkuukautiset Ellie ja William Trykush eivät osaa vielä istua, mutta tenavat ovat jo kunnostautuneet huippu-uimareina.

Vauvat pystyvät nimittäin uimaan 25 metriä uima-altaassa ilman apua. Vanhemmat olivat niin tottuneet vettä rakastaviin pienokaisiinsa, etteivät he edes ymmärtäneet lastensa kykyjen olevan poikkeuksellisia. Lopulta asia kuitenkin valkeni heille.

– Luulin, että vauvat osaavat tehdä niin. Vasta kun menimme uimatunneille ja ihmiset innostuivat asiasta tajusimme, miten harvinaista tällainen on ja miten älykkäitä lapsemme ovat, kertoi Charley Trykush Daily Mirror -lehdelle.

Lasten isä Vic Trykush tähtääkin tenavien suhteen vuoden 2028 olympialaisiin.