Bond-tähti: ”Parasta leffaseksiä 68-vuotiaan puumanaisen kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tähän mennessä kolmessa James Bond -elokuvassa nähty Daniel Craig on nähty viime aikoina usein otsikoissa, sillä hänen tähdittämä tuore 007-seikkailu Skyfall on ollut huikea yleisö- ja arvostelumenestys.

44-vuotias miestähti on kellistänyt valkokankaalla lukuisia näyttelijäkaunottaria, joihin lukeutuvat esimerkiksi Eva Green, Angelina Jolie ja Rooney Mara. Nyt Daniel Craig on kuitenkin yllättänyt paljastamalla oman suosikkinsa elokuviensa seksikohtauksista.

Miehen mukaan se nähtiin vuonna 2003 julkaistussa romanttisessa draamassa, jossa tuolloin 33-vuotias Craig harrasti seksiä 68-vuotiaan näyttelijän Anne Reidin kanssa.

– Se oli ensimmäinen kerta, kun kuulin yleisön haukkovan henkeään Cannesin elokuvafestivaaleilla, Daniel Craig kuvailee The Sun -lehdelle.

James Bond-tähti Daniel Craig on brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Hän tähdittää parhaillaan valkokankailla nähtävää Skyfall-elokuvaa. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Mestariagentin roolin lisäksi mies on nähty valkokankaalla muun muassa elokuvissa The Girl With The Dragon Tattoo, Layer Cake ja Lara Croft: Tomb Raider.