Televisiotähdestä kuoriutui kuuma bikinikaunotar – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiokaunotar Lindsay Clubine on tullut amerikkalaisille televisiokatsojille tutuksi erityisesti Ota tai jätä -visailuohjelman visailuemäntänä sekä avioliitostaan tunnettuun urheilutähden kanssa. Viime aikoina televisiotähti on huomioitu laajemminkin.

Nyt Lindsay Clubine on kuvattu lomailemassa miehensä Clay Buchholzin kanssa Havaijilla, jossa pariskunta nautiskeli auringosta vesileikkien merkeissä. Lindsay oli pukeutunut vaaleanpunaisiin bikineihin.

Lindsay Clubine teki televisiossa läpimurtonsa jakamalla salkkuja Ota tai jätä -ohjelmassa. Sittemmin hän nousi otsikoihin myös mentyään naimisiin Boston Red Soxin baseball-tähti Clay Buchholzin kanssa. Parhaillaan Lindsay yrittää saada jalansijaa mallimarkkinoilla.