Nämä bilekuvat olivat liikaa: Ice-T ja Coco aviokriisissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice-T on alansa supertähti, mutta viime aikoina hänen vaimonsa Nicole Coco Austin on puolestaan noussut seuratuksi julkkistähdeksi. Parhaillaan omaa peepshow-esitystä Las Vegasissa emännöivä povipommi tunnetaan myös omasta realityohjelmastaan.

Nyt julkkisparin avioliitto on joutunut koetukselle, kun Ice-T näki verkkoon päätyneet bilekuvat. Niissä Coco nähdään suukottelemassa toista räppäriä, joka myös halailee ja suukottelee Cocoa. Kuvien toinen mies on räppäri-tuottaja AP9. Räppäri julkaisi kuvat Twitterissään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nicole “Coco” Austin aloitti uransa 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco –