Nicole Scherzingerin timmi iltapuku ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa istuva Nicole Scherzinger tunnetaan myös formulatähti Lewis Hamiltonin tyttöystävänä ja The Pussycat Dolls -tanssiryhmän perustajana ja pomona.

Nyt 34-vuotias Nicole Scherzinger on kuvattu X Factor -ohjelman juhlissa yhdessä kollegansa kanssa. Nicole oli illan kuningatar, sillä hänen tummanpunainen iltapukunsa oli niin tyköistuva, ettei se jättänyt juurikaan arvailun varaa sisällöstään.

Havaijilaissyntyinen Nicole Scherzinger nousi julkisuuteen The Pussycat Dolls -tyttöryhmän päälaulajana. Neitokainen tekee mallintöitä ja näyttelee satunnaisesti elokuvissa. Hän voitti Dancing with the Stars -ohjelman tanssiparinsa Derek Houghin kanssa. Neitokainen on nähty Amerikan X Factor -kilpailun tuomarina, minkä jälkeen hän siirtyikin tuomaroimaan saman ohjelman brittiversiota.