Hittiyhtyeen video shokeeraa: Futistähtien homo-orgiat pelikentällä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen elektronista musiikkia soittava Hot Chip -yhtye on julkaissut uransa aikana viisi studioalbumia, joista viimeisin on heinäkuussa päivänvalon nähnyt In Our Heads.

Kuva: YouTube

Kyseisellä albumilla on kasarivaikutteinen single Don’t Deny Your Heart, josta on nyt julkaistu varsin ristiriitaisia teemoja sisältävä musiikkivideo. Maailmankuulusta FIFA-jalkapallopelistä inspiraationsa saanut video kuvaa jalkapalloilijoita, jotka heräävätkin areenalla kesken pelin lemmekkäisiin puuhiin.

Videolla nähdään, miten ottelu saa uusia homoeroottisia ulottuvuuksia pelaajien välisestä suudelmasta. Tilanne päätyy kentällä miesten välisiin orgioihin, ja pian koko jalkapallojoukkueellinen pelaajia makaa yhtenä kasana toistensa päällä vääntelehtien.