Ice-T:n ja Cocon aviokriisi paisuu – riita levisi julkiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Ice-T on alansa supertähti, mutta viime aikoina myös hänen vaimonsa Nicole Coco Austin on puolestaan noussut seuratuksi julkkistähdeksi. Parhaillaan omaa peepshow-esitystä Las Vegasissa emännöivä povipommi tunnetaan myös omasta realityohjelmastaan.

Nyt parin suhde on koetuksella. Internetiin päätyi viikonlopun aikana intiimejä kuvia Cocosta ja AP9-nimisestä räppäri-tuottajasta. Ice-T näki kyseiset otokset ja avautui asiasta Twitter-tilillään, kommentoiden kuvien osoittavan huonoa makua ja saavan hänen tuntemaan olonsa ”paskaksi”. Lisäksi räppäri kehotti fanejaan kohdistamaan mahdolliset kuvia koskevat kysymykset suoraan Cocolle. Nainen pyysi myöhemmin kuvia julkisesti anteeksi omalla Twitter-tilillään.

– Ice on oikeassa, ne kuvat osoittivat huonoa makua ja epäkunnioittavia aviomiestäni kohtaan. Ne kuvat olivat kuitenkin ainoa asia, mitä tapahtui, Nicole Coco Austin twiittasi.

Coco myös toteaa, ettei hänellä ole kertoa teolleen tekosyitä. Ice T poisti myöhemmin julkiset avautumisensa Twitteristä. Hän kertoi sanoneensa oman osuutensa, eikä halunnut enää luoda tapaukselle enempää julkisuutta.

Nicole “Coco” Austin aloitti uransa 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco -sarjaa.