Suihkukone putosi maahan – poptähti menehtyi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lento-onnettomuuksissa on vuosikymmenten varrella menehtynyt lukuisia poptähtiä. Nyt jälleen yksi tähtiartisti on menettänyt henkensä lentokoneen pudottua maahan. Kaikki koneessa mukana olleet seitsemän matkustajaa kuolivat.

Yksi Learjet-liikesuihkukoneessa mukana olleista oli 43-vuotias meksikolais-amerikkalainen laulaja Jenni Rivera, ABC News raportoi. Uutisten mukaan poptähden perhe on vahvistanut tiedot suru-uutisesta. Tämänhetkisten tietojen mukaan koneessa olivat myös tähden tiedottaja Arturo Rivera, stylisti Jorge Sanchez, meikkaaja Jacobo Llenares ja asianajaja Mario Macias.

Lentoturman syystä ei ole vielä tietoa, mutta lentokone katosi Monterreyn lennonjohdon tutkasta noin 100 kilometriä lähdön jälkeen. E! Onlinen saamien tietojen mukaan surmansa saaneen poptähden henkilöllisyys vahvistui, kun hänen ajokorttinsa löytyi turmapaikalta.