Jennin turmakoneessa oli vikaa aiemminkin – sama vika toistui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka meksikolais-amerikkalainen poptähti Jenni Rivera menehtyi lento-onnettomuudessa Meksikossa. Onnettomuudessa Learjet-suihkukone putosi maahan ja kaikki koneessa olleet menehtyivät. Nyt lentokoneen historiasta on saatu lisää tietoa.

Tutkijat selvittävät parhaillaan onnettomuuden syytä. Meksikolainen uutistoimisto Notimex raportoi, että onnettomuuskoneella oli ollut vakavia teknisiä ongelmia aiemminkin. Kyseinen Learjet 25 oli rakennettu jo 1969, eli sillä oli ikää lähes 43 vuotta.

Vakavaan vaaratilanteeseen sama lentokone joutui vuonna 2005, jolloin nousun aikana koneen polttoainejärjestelmässä ilmeni vika. Järjestelmä ei tasapainottanut polttoaineen määrää siivissä, jolloin toinen siipi jäi painavammaksi kuin toinen. Kukaan ei kuitenkaan tuolloin loukkaantunut vaaratilanteessa. Nyt onnettomuus tapahtui pian nousun jälkeen.

E! Onlinen mukaan Tähden perhe on matkustanut Meksikoon noutamaan ruumista, joka haudataan myöhemmin Yhdysvaltoihin.