Jenni twiittasi kuvan juuri ennen kuolemaansa – jäi laulajan viimeiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma sai tänään jälleen uuden suru-uutisen, kun meksikolais-amerikkalainen laulajatar Jenni Rivera menehtyi seurueileen lentokoneen pudottua maahan pian lähdön jälkeen. Turman jälkeen selvisi nopeasti, että laulaja oli julkaissut vain hetkeä aiemmin kuvan verkossa.

Jenni Rivera julkaisi oheisen valokuvan Instagramissa ja Twitterissä. Siinä hän poseeraa seurueileen Learjer-yksityiskoneessa iloisena ja selvästi juhlatunnelmissa. Monterreyn lentokentällä ikuistetussa kuvassa nähdään myös laulajan muuta seuruetta, joka on niin ikään tämän hetkisten tietojen mukaan menehtynyt.

– We getting Back To Mexico City…..jenni Rivera ,Arturo , Gigi and Me.. Los Amooo! Jenni kirjoitti kuvatekstissä.

Kuva: Twitter