Katie Pricen rintavarustus paisui silmissä – hankki lisää silikonia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Jordanina julkkikseksi aikoinaan noussut Katie Price tunnetaan nykyisin realitytähtenä ja kirjailijana. Kolmen lapsen äidin rakkauselämää on seurattu tiiviisti viihdelehdissä jo vuosien ajan. Viime päivinä ex-poikaystävä on paljastanut hänestä intiimejä asioita julkisuudessa.

Nyt Katie Price on kuitenkin jättänyt kohupaljastukset omaan arvoonsa ja tavannut fanejaan Birminghamissa järjestetyssä The Clothes Show -tilaisuudessa. Samalla saatiin huomata, että neitokaisen rintavarustus vaikutti kasvaneen jälleen uusiin mittasuhteisiin.

Katie Price ja Leandro Penna erosivat useaan otteeseen myrskyisän seurustelusuhteensa aikana. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella. Pennan mukaan hän ei aio enää palata takaisin yhteen Pricen kanssa.