Michael Jacksonin perheessä kuohuu – isä kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolme vuotta sitten menehtyneen poplegenda Michael Jacksonin perheessä on nähty monenlaisia välienselvittelyjä tähden kuoleman jälkeen. Äskettäin laulajan veljet kokosivat uudestaan The Jacksons -yhtyeen ja lähtivät kiertämään maailmaa Unity-kiertueella.

Äskettäin julkkisperhe sai huonoja uutisia, kun viihdeperheen isä Joe Jackson sai lievän aivoinfarktin. 83-vuotias mies vietiin välittömästi tapauksen jälkeen hoitoon lasvegaslaiseen sairaalaan, josta hän pääsi palaamaan kotiin kahden päivän hoidon jälkeen.

– Hän on vakavassa tilassa. Joe on taistellut paljon terveytensä kanssa viimeisten kolmen tai neljän kuukauden aikana. On hyvä, että hänet vietiin heti sairaalaan tapahtuneen jälkeen, kertoo sisäpiirin lähde Fox News -kanavalle.

Joe Jackson on kärsinyt lievistä infarkteista viimeisen viiden vuoden aikana. Joe Jackson loi ja manageroi Jackson 5 -yhtyettä, joka tunnetaan eräänä r&b-musiikin kuuluisimpana kokoonpanona. Miehen yhtyeessä esiintyivät hänen poikansa Tito, Marlon, Jackie, Jermaine, Randy ja Michael.