Miehen housuista löytyi karu yllätys – 20 vuoden vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Lentokenttien turvatarkastuksissa saadaan usein kiinni salakuljettajia, jotka ovat yrittäneet salakuljettaa esimerkiksi uhanalaisia eläimiä matkatavaroissaan. Nyt erästä amerikkalaista miestä uhkaa kymmenien vuosien vankilatuomio lintujen salakuljettamisesta.

Miamissa asuva Alberto Diaz Gonzalez joutui viranomaisten syyniin 20. lokakuuta kotikaupunkinsa lentokentällä. Kuubasta matkustaneen miehen vaatteiden alta löytyi nimittäin 16 lintua, jotka hän yritti salakuljettaa Yhdysvaltoihin. Tullin työntekijät löysivät lintuja muun muassa miehen housuista ja taskuista.

Kiinni jäätyään hän myönsi rikoksen ja kertoi salakuljettaneensa linnut myydäkseen ne. Gonzalez joutuu helmikuussa oikeuden eteen teostaan. Hänen uskotaan saavan 20 vuoden vankeustuomion salakuljettamisesta. Lisäksi hänelle määrättiin 250.000 dollarin, eli 202.000 euron, sakkorangaistus, The Daily Mail -sivusto uutisoi.