Rihanna riisui pikkuhousunsa – alaosattomissa rohkeissa nettikuvissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna tunnetaan musiikkiuransa lisäksi rohkeana kaunottarena, joka julkaisee verkossa tiuhaan tahtiin estottomia kuvia muodokkaasta vartalostaan. Neitokainen on myös riisunut usein lehtikuvissa ja poseerannut lähes alastomana valokuvaajille.

Nyt 24-vuotias poptähti nähdään tuoreimmissa nettiotoksissaan pelkissä rintaliiveissä. Rihanna poseeraa hänen parhaan ystävänsä Melissa Forden ikuistamissa kuvissa ilman pikkuhousuja olohuoneen lattialla. Kuvissa tatuoitu kaunotar pitelee käsissään viinilasia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Maailman suosituimpien laulajatähtien joukkoon lukeutuva Rihanna on ollut viime kuukausina tiiviisti otsikoissa rakkauselämänsä merkeissä. Hänen on huhuttu palanneen takaisin yhteen entisen poikaystävänsä Chris Brownin kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2009, kun Chris Brown pahoinpiteli Rihannan sairaalakuntoon. Sittemmin kaunotar antoi eksälleen anteeksi.