Kuolleen laulajattaren elokuva ulos ensi vuonna: ”Oli vahva näyttelijä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme aiemmin, kuinka meksikolais-amerikkalainen 43-vuotias poptähti Jenni Rivera menehtyi lento-onnettomuudessa Meksikossa. Onnettomuudessa Learjet-suihkukone putosi maahan ja kaikki koneessa olleet menehtyivät.

Jenni Riveralla oli työn alla useita projekteja ennen äkillistä kuolemaansa. E! Online -verkkosivuston mukaan yksi näistä oli laulajattaren ensimmäinen näyttelijärooli elokuvassa Filly Brown.

Hän näytteli elokuvassa vankilaan joutunutta naista, joka yrittää ylläpitää välejä lapsensa, nousevan rap-muusikon, kanssa. Elokuvan työryhmä ja näyttelijät julkistivat hiljattain tiedotteen, jossa he surevat Jennin poismeanoa.

– Jenni Rivera oli ainutlaatuinen, lahjakas nainen ja toimi inspiraationa miljoonille, varsinkin meille, joilla oli onni työskennellä hänen kanssaan. Vaikka hänet muistetaan suurena laulajana, hän oli myös vahva näyttelijä, jonka taidoista maailma oli vasta saamassa tietää. Rukoilemme hänen lastensa ja perheensä puolesta, tiedotteessa kerrotaan.

Filly Brown -elokuvassa nähdään Jennin ohella myös esimerkiksi Oscar-ehdokas Edward James Olmos. Elokuva ehti valmistua ennen Riveran kuolemaa, ja se saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa keväällä 2013.