Tästä syystä Annalynne McCord pitää vanhemmistä miehistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

90210-nuorisosarjaa tähdittävä näyttelijäkaunotar AnnaLynne McCord seurusteli pitkään Pako-hittisarjasta tunnetun näyttelijä Dominic Purcellin kanssa. Pariskunta piti äskettäin taukoa suhteestaan, mutta nykyään heidän kerrotaan lämmittelevän välejään.

Nyt 25-vuotias AnnaLynne McCord paljasti, miksi hän pitää vanhemmista miehistä. 17 vuotta vanhemman Pako-näyttelijän kanssa deittailevan näyttelijättären mukaan vanhemmat miehet tietävät, mitä he haluavat elämältä. Nainen arvostaa itsevarmoja ja kypsiä miehiä, joilla on tavoitteita elämässä.

– Vanhemmat miehet ovat suojelevaisia. Tarvitsen miehen, joka on itsevarma, koska olemme paljon erossa, AnnaLynne McCord paljasti Us Weekly -sivustolle.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muun muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä.