Beyoncelle tähtitieteellinen palkka Pepsi-mainoksesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z lukeutuvat eniten tienaaviin julkkispariskuntiin. Aviopari sai aiemmin tänä vuonna Blue Ivy -esikoisensa, joka on jo tottunut luksuselämään. Beyonce kuvaa parhaillaan omasta elämästään kertovaa dokumenttiprojektia.

Nyt 31-vuotiaan Beyoncen uutisoidaan olevan Pepsi-virvoitusjuomamerkin uusi mainoskasvo. Laulajatar allekirjoitti hiljattain yrityksen kanssa sopimuksen, jonka mukaan hän tulee olemaan Live for Now -kampanjan mainosmalli. Beyonce muun muassa tullaan näkemään ensi vuoden maaliskuussa Pepsi-limutölkeissä.

R&b-kaunotar tienaa mainosdiilistään huikean palkan – nimittäin 50 miljoonaa dollaria, eli 40,3 miljoonaa euroa. Beyoncella pyyhkii hyvin työelämässä, sillä neitokainen tullaan näkemään myös Super Bowl -tapahtuman pääesiintyjänä helmikuussa. Pepsi-yritys sponsoroi hänen esityksensä futisareenalla ja lukuisia Beyoncen tulevia konsertteja.

Beyonce Knowles tuli kuuluisaksi jo 16-vuotiaana Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Maailman menestyneimpien artistien joukkoon lukeutuva Beyonce on saanut uransa aikana 16 Grammy-palkintoa ja myynyt yli 75 miljoonaa albumia. Laulajattaren tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Crazy In Love, Baby Boy ja If I Were A Boy. Beyonce on nähty myös elokuvissa kuten Dreamgirls ja Vaaleanpunainen pantteri.