Spaissari-Gerin povi pullisteli iltapuvussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Maailman menestyneimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Spice Girls esiintyi taannoin Lontoon olympilaisten päätösjuhlassa.

Nyt Spaissarit, Victoriaa lukuunottamatta, ovat tähdittäneet julkkisjuhlia Lontoossa. Geri oli pukeutunut iltaa varten upeaan vaaleansiniseen iltapukuun, jonka etumus oli varsin paljastava.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.