Liikemiehen ilmoitus hämmentää – etsii naista, mutta mihin hommaan?

Lifestyle · Tim Isokivi

Jokaiselle naispuoliselle romantikolle ja rakkauskirjeiden kirjoittajalle olisi nyt tarjolla unelmien työpaikka. New Yorkin Wall Streetillä työskentelevä liikemies tarjoaa työpaikkaa sosiaaliseen mediaan perehtyneelle hyvälle kirjoittajalle.

Craigslist-verkkosivustolla julkaistussa ilmoituksessa kerrottava työnkuva olisi miehen rakkauselämästä huolehtiminen.

– Etsin naispuolista henkilöä, joka osaa seuloa, kirjoittaa, vastata ja järjestää puheluita potentiaalisten treffikumppanien kanssa internetin deittisivustoilta. Olen kiireinen Wall Streetin ammattilainen ja minulla itselläni ei ole aikaa siihen. Työpaikan saa hyvä kirjoittaja, jolle sosiaalinen media on intohimo, mies kirjoittaa.

Ilmoituksen jättänyt liikemies ei ole ainoa, joka toivoo voivansa ulkoistaa rakkauselämänsä järjestelyn. Sitä varten on olemassa jopa Virtual Dating Assistants -niminen yritys. Se tarjoaa palveluja ihmisille, jotka ovat esimerkiksi liian kiireisiä etsimään itse seuraa. Yrityksen perustaja, 27-vuotias Scott Valdez kertoo keksineensä idean ollessaan itse samankaltaisen ongelman äärellä.

– Paiskin yli 70 tuntia viikossa töitä markkinointipäällikkönä. Yritin nettideittailua, mutta minulla ei ollut siihen aikaa. Lopulta löysin Craigslist-palvelusta ihmisen hoitamaan deittisivustojen profiileitani, ja se toimi mainosti. Sittem ymmärsin, että tällaiselle palvelulle olisi varmasti kysyntää esimerkiksi ylityöllistettyjen johtajien taholta, Scott Valdez kommentoi NBC News -sivustolle.