Mariah Carey kuuntelee seksin aikana omaa musiikkiaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai taannoin kaksospojat Monroen ja Moroccanin. Sittemmin he ovat puhuneet avoimesti perhe-elämästään julkisuudessa.

Nyt 32-vuotias Nick Cannon paljasti rakastavansa sitä, että hän kuuntelee seksin aikana vaimonsa Mariah Careyn hittibiisejä. Räppärin mukaan hän kuuntelee rakkaansa sulosointuja levyltä myös yksinään käsi housuissa, kun vaimo ei ole kotona. Cannon kertoi pitävänsä parhaana rakastelubiisinä Mariah Careyn Hero-kappaletta.

– Kuuntelen Mariahin musiikkia, kun hän ei ole kotona. Joskus on erityisiä iltoja, ja laitamme musiikin kovalla. Aamuisin saatamme vain kierähtää toistemme päälle ja heittäytyä tilanteeseen, Nick Cannon kertoi Howard Sternin radio-ohjelmassa.

Nick Cannonin mukaan pariskunta ei aio tehdä koskaan muiden julkkisparien tapaan omaa realitysarjaa. Rauhallista perhe-elämää viettänä Cannon kertoi vaihtavansa useimmin lastensa vaippoja kuin hänen vaimonsa. Räppärin mukaan hän kuitenkin suojaa aina kätensä hanskoilla ennen vaippojen vaihtoa.

Mariah Carey esitteli pian kaksospoikiensa syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.