Joanna ja Marta Krupa juoksulenkillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalais-amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa on noussut siskonsa Martan ohella amerikkalaislehtien suosikkikasvoksi. ”Maailman seksikkäimmiksi siskoiksi” tituleeratut kaunottaret on totuttu näkemään lehtien palstoilla, mutta harvoin kuitenkaan yhdessä.

Nyt siskokset on kuitenkin kuvattu yhdessä. Heidät ikuistettiin nimittäin juoksulenkillä, jonka tiimellyksessä neitokaiset pysähtyivät välillä myös jumppaamaan Hollywoodin keskustan tuntumassa sijaitsevassa Runyon Canyon Parkissa.

Monien miesten mieleen oleva 33-vuotias Joanna päätti äskettäin viiden ja puolen vuoden mittaisen kihlauksensa floridalaisen bisnesmiehen Romain Zagon kanssa. Julkkisneito valitti aiemmin julkisesti parin väljähtäneestä seksielämästä ja siinä kokemastaan puutteesta.

33-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Tällä erää hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Nainen seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa yli viiden vuoden ajan, kunnes parin kihlaus purkautui äskettäin.