Miley Cyrusille ikävä suru-uutinen: ”Sydämeni on murskana”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin Disney-kaunottariin lukeutuva Miley Cyrus on nykyisin kihloissa näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa ja pariskunta suunnittelee parhaillaan häitään. Cyrus on eläinten ystävä, sillä hänen kotonaan temmeltää kuusi lemmikkikoiraa.

Nyt 20-vuotiasta Miley Cyrusta on kohdannut suuri suru, sillä yksi hänen rakkaista lemmikkikoiristaan on menehtynyt. Popparin mukaan Lila-koira menehtyi aiemmin tällä viikolla. Cyrus kertoi faneilleen muun muassa olevansa täysin surun murtama.

Kuva: Twitter

– En ole koskaan ollut näin rikki. Sydämeni ei ole koskaan ollut näin murskana. Rakas Lilani on menehtynyt. En keksi hyvää syytä nousta sängystä ylös. Tarvitsen suruaikaa, Miley Cyrus kirjoitti Twitter-blogissaan.

Miley Cyruksen sekarotuinen Lila-koira joutui lokakuussa eläinlääkärien hoiviin, mutta pääsi sittemmin takaisin omistajansa luokse. Pienen koiran voimat eivät kuitenkaan riittäneet. Cyrusilla on muun muassa koirat Ziggy, Floyd, Happy ja Mary Jane.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.