Urheilutähti osti yli 8 miljoonan lemmenpesän – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilainen ammattilaisgolfaaja Rory McIlroy on luonut menestyneen uran golfin parissa. U.S. Open -kilpailun viime vuonna voittanut mies nousi taannoin kaikkien aikojen nuorimmaksi golfariksi, joka on tienannut Euroopan kiertueella yli kymmenen miljoonan euron tulot.

Nyt 23-vuotias Rory McIIroy on ostanut hulppean kodin Yhdysvaltojen Floridasta. Urheilutähden uusi koti sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä huippugolfaaja Tiger Woodsin ökykartanosta. McIIroyn kerrotaan muuttavan 8,7 miljoonan euron arvoiseen luksuskotiin tyttöystävänsä Caroline Wozniackin kanssa.

Kodista löytyy muun muassa yksityinen rantalaituri ja kuntosali. Tilaa riittää mainiosti esimerkiksi perheen perustamiseen, sillä golfarin uudessa kodissa on kuusi makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta. Aiemmin tänä vuonna rakennettu kartano sijaitsee Palm Beach Gardens -alueella.

Rory McIIroy on seurustellut tanskalaisen tennistaran Caroline Wozniackin kanssa jo yli vuoden ajan. Golfari tekee peliuransa lisäksi työtä hyväntekeväisyyden parissa, ja hän on Irlannin UNICEF-järjestön virallinen edustaja. Hän vieraili taannoin muun muassa Haitissa auttamassa maanjäristyksen uhreja. McIIroy fanittaa jalkapalloa ja erityisesti Manchester United -joukkuetta.