Emilia Clarke jäi kiinni wc-istuimeen – outo syy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijätär Emilia Clarke tunnetaan erityisesti roolistaan suosittuihin kirjoihin perustuvassa Game Of Thrones -televisiosarjassa. Fantasiasarjassa Daenerys Targaryen -nimistä neitosta esittävän näyttelijän huhuttiin taannoin seurustelevan Family Guy -sarjan luojan, Seth MacFarlanen kanssa.

Hiljattain Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa vieraillut näyttelijätär paljasti hänelle tapahtuneen nolon tapauksen. Emilia Clarken piti syödä Game Of Thrones -sarjan kuvauksissa tekosydän, joka oli yltä päältä keinoveren tahrima. Näyttelijä kuvaili maun olevan paha, mutta pahinta kohtauksen tekemisessä oli se, että tahmea tekoveri sai hänet tarttumaan kiinni erilaisiin esineisiin.

– Veri pysyi tahmaisena pitkän aikaa. Kuvauksissa oli tilanne, jolloin jäin sen vuoksi kiinni wc-istuimeen vieraillessani naistenhuoneessa, Emilia Clarke tunnusti.

Game Of Thrones jatkuu kolmannella tuotantokaudellaan Yhdysvalloissa ensi keväänä. Ennen HBO:n menestyssarjaa Emilia Clarke näytteli brittiläisessä Tohtorit-sarjassa. Hänet nähdään myös pian teatterin lavalla New Yorkin Broadwaylla, sillä hän on mukana Breakfast at Tiffany’s -näytelmässä.