Playboy-mogulilla 60 vuotta nuorempi tyttöystävä: ”Ei merkitse mitään”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman ylivoimaisesti tunnetuin miestenlehti Playboy vaihtoi viime vuonna omistajaa, kun lehden 86-vuotias perustaja Hugh Hefner osti yhtiön pääomasijoittajilta kokonaisuudessaan takaisin omistukseensa.

Playboyn perustaja Hugh Hefnerin kainalossa on miehen korkeasta iästä huolimatta nähty useita erittäin nuoria neitokaisia. Nykyisin mies seurustelee 26-vuotiaan Crystal Harrisin kanssa, ja kertoo haluavansa olla hänen kanssaan elämänsä loppuun saakkaa.

– Suuri ikäero minun ja Crystalin välillä ei merkitse mitään. Kuinka paljon tahansa minulla onkaan aikaa jäljellä, haluamme viettää sen yhdessä, Hugh Hefner kertoi Twitter-päivityksessään.

Hugh Hefner ja Crystal Harris aikoivat mennä naimisiin uudenvuodenaattona. Female First -verkkosivuston mukaan Crystalin sormessa on nähty viime aikoina suuri timanttisormus. Hän on myös vaihtanut Twitter-nimensä Crystal Hefneriksi.

Hugh Hefner tunnetaan kiinnostuksestaan nuoriin naisiin. Lehtimoguli on deittaillut parikymppisiä naisia siitä lähtien, kun mies oli itsekin sen ikäinen. Seksielämänsä aktiivisena pitävä Playboy-luoja on kertonut kaataneensa elämänsä aikana tuhansia kaunottaria sänkyynsä.