Jennifer Nicole Leen mekko paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmeniä kiloja laihduttaneesta amerikkalaisesta Jennifer Nicole Leestä on nopeasti tullut erittäin seurattu fitness-kaunotar. Hänet nähdään aika ajoin viihdelehtien kuvissa myös paljastavissa asuissa ja bikineissä.

Nyt seksikäs perheenäiti on kuvattu Miamin Magic Cityssä varsin rohkeassa asussa. Hänen yllään nähtiin nimittäin valkoinen läpikuultava harsomainen kangas, joka paljasti sisältönsä. Kaiken lisäksi pikkuhousut olisivat paljastuneet muutenkin, sillä tuuli nosti asua vesirajan yläpuolelle.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.