Miehen puolikkaat -pomo: ”Sotku ei ole vielä selvitetty”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Charlie Sheen on viihtynyt viime aikoina kovasti julkisuudessa. Hiljattain mies tarjosi Miehen puolikkaat -sarjaansa roskaksi haukkuneelle näyttelijälle Angus T. Jonesille roolia nykyisessä Anger Management -sarjassaan.

Angus T. Jonesin kommentit herättivät suurta kohua mediassa. Adventistikirkon jäseneksi kääntynyt näyttelijä nimittäin kutsui internetissä julkaistulla videota Miehen puolikkaat -sarjaansa roskaksi. Nyt CBS -televisioyhtiön esimies Les Moonves on kommentoinut kohua Wall Street Journal -lehdelle. Hänen mukaansa tilanne ei ole kovin merkittävä verrattuna Charlie Sheenin kohua herättäneeseen ristiretkeen Miehen puolikkaita vastaan.

– En usko Anguksen aiheuttaman sotkun olevan vielä selvitetty. Sen jälkeen, mitä jouduimme kestämään Charlie Sheenin kanssa, tämä on kuitenkin ollut helppo tapaus, Les Moonves kertoo.

Angus T. Jones on vastahakoisesti pyydellyt anteeksi kommenttejaan ja jatkaa vielä toistaiseksi Miehen Puolikkaat -sarjassa. Les Moonves kuitenkin kertoo, ettei televisioyhtiö ole vielä päättänyt, tulevatko he antamaan 300.000 dollaria jokaisesta jaksosta tienaavalle näyttelijälle potkut.

47-vuotiaan Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.