Nainen kiinni tullissa – rintojen sisältä löytyi 1,3 kiloa kokaiinia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huumeiden salakuljettajat yrittävät keksiä jatkuvasti uusia salakuljetustapoja saadakseen laittomia aineita maailman eri kolkkiin. Yleensä huumekuljettajat jäävät kuitenkin kiinni lentokenttien turvatarkastuksissa esimerkiksi huumekoirien avulla.

Nyt erään panamalaisen naisen uutisoidaan jääneen kiinni huumeiden salakuljettamisesta. Yeraldina-niminen 33-vuotias nainen jäi aiemmin tässä kuussa kiinni rikoksestaan Barcelonan El Prat -lentoasemalla. Viranomaiset ottivat naisen syyniin, kun salakuljettaja käyttäytyi epäilevästi rutiinikuulustelun aikana.

Tarkastuksen aikana viranomaiset huomasivat naisen rintojen olevan veristen siteiden peitossa. Naisen mukaan hän hankki äskettäin silikonirinnat. Turvatarkastajat lähettivät hänet sairaalaan, jossa lääkärit poistivat naisen silikoni-implantit. Sairaalassa selvisi, että naisen tekorinnat oli tehty kokaiinista.

Implanteissa oli noin 1,3 kiloa kokaiinia, joka oli pakattu pieniin muovipusseihin. Huumemäärän arvo katukaupassa on noin 100.000 euroa. Vozpopuli-sivuston mukaan nainen oli todella huonossa kunnossa tulehtuneiden silikonirintojen takia. Virkavalta uskoo, ettei huumeiden salakuljettaja olisi pysynyt pitkään hengissä kokaiinitäytteet elimistössään.