Pakkomielteinen mies halua elää kuin vauva: ”Imee tuttia ja käyttää vaippoja”

Lifestyle · Neea Jokinen

Television dokumenttiohjelmissa on nähty lukuisia kertoja aikuisia ihmisiä, jotka kertovat erikoisista addiktioistaan. Joillakin aikuisilla on esimerkiksi pakkomielle vauvana olemiseen. Nyt eräs sellainen henkilö on astunut julkisuuteen Britanniassa.

Derek-nimisen miehen mukaan hänen alter egonsa on vauva, joka saa nauttia muun muassa päiväunista pinnasängyssä ilman huolen häivää. Mies kertoi uppoutuvansa vauvan maailmaan unohtaakseen aikuisiän tuomat paineet ja stressitilat.

– Vauvan vaippojen käyttö vie minut paikkaan, jossa tunnen oloni täysin stressittömäksi, Derek kertoi Channel 4 -kanavalle.

Kyseinen televisiokanava esittää pian ohjelman, jossa kerrotaan aikuisvauvojen kaksoiselämästä. Derek-miehen mukaan ihmiset pitävät häntä friikkinä ja pedofiilinä vauva-addiktion takia. Aikuisvauvan mukaan hän ei kuitenkaan halua olla lasten kanssa, vaan olla itse lapsi. Aikuisvauva uskoo, että Britanniassa on noin 200.000 – 500.000 ihmistä, jotka ovat riippuvaisia vauvana olemiseen.