Britney Spears eniten tienaava naislaulaja – 159 000 dollaria joka päivä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Britney Spears teki hiljattain yhteistyötä The Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.amin kanssa. Kaksikko julkaisi Scream And Shout -kappaleen. Spears hankki äskettäin Hannah-nimisen koiranpennun, jolla on jo oma Twitter-blogi.

Nyt Britney Spears on noussut Forbes-talouslehden listauksessa maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi. Popin prinsessaksi kutsuttu tähtikaunotar tienasi vuoden 2012 aikana 58 miljoonaa dollaria, eli noin 46 miljoonaa euroa. Spears tienasi kymmeniä miljoonia muun muassa comeback-kiertueellaan Femme Fatale. Lisäksi hän pursotti tilipussiaan Elizabeth Arden -hajuvesidiilillä.

– Britneyssä on sähköä, joka yhdistää hänet yleisöön. Se on uskomaton ominaisuus. Fanit tuntuvat olevan aina häkeltyneitä Britneystä, supertähden entinen asianajaja Lori Landew kommentoi.

Toiseksi listauksessa sijoittui poptähti Lady Gaga, joka tienasi vuodessa 53 miljoonaa dollaria, eli 42 miljoonaa euroa. Viime vuonna kyseisen listauksen ykkösenä loistanut Taylor Swift nimettiin nyt kolmanneksi. Muita eniten tienaavia naislaulajia ovat myös muun muassa Rihanna, Katy Perry, Madonna ja Beyonce.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Britney Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reid ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria. Spears on toiminut kilpailussa teini-ikäisten mentorina.