Hayden Panettiere: ”Lihaskimput naurattavat”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä-laulaja Hayden Panettiere nousi julkisuuteen huippusuositun Heroes-sarjan myötä. Hän on ollut viime kuukausina otsikoissa rakkauselämänsä koukeroiden merkeissä.

Nyt 23-vuotiaan neitokaisen kerrotaan eronneen poikaystävästään, NFL-pelaaja Scotty McKnightista. Hayden ei jäänyt liikoja laakereilleen lepäämään, vaan antoi heti haastattelun Esquire-lehdelle, jossa paljasti mitä ominaisuuksia hän etsii tulevassa miehessään.

– Minua naurattaa joskus nähdä isoja lihaskimppuja. Salilla kaiken aikansa viettävät kundit hankkivat itselleen minikokoisen chihuahuan. He kävelyttävät pikkukoiraansa ylpeydellä ja itsevarmuudella. Se on seksikästä, kertoo Hayden Panettiere haastattelussa.

New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muuassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi taannoin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta. Suhde NFL-pelaaja Scotty McKnightin kanssa päättyi juuri myös eroon.