Julianne Hough julkaisi lomakuvansa netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisille Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijätär Julianne Hough on yksi kuluneen vuoden nousijoista julkkismarkkinoilla. Julianne nähtiin viimeksi Rock of Ages -musikaalielokuvassa, jonka kuvauksissa hän loukkaantui tanssiessaan Hollywood-kyltin päällä.

24-vuotias näyttelijätär lomaili taannoin Hawaijilla, jossa hänet kuvattiin paikallisella hiekkarannalla bikineissä, puoliksi pyyhkeeseen kääriytyneenä. Julianne piti huolen, että hänen reissunsa huomattaisiin, sillä hän julkaisi reissukuviaan Twitter-tilillä.

Yhdysvaltojen Utahissa varttunut Julianne Hough on voittanut kaksi kertaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kantrilaulajanakin vaikuttanut neitokainen nousi muutama vuosi sitten otsikoihin, kun hänen uutisoitiin seurustelevan suosikkijuontaja Ryan Seacrestin kanssa. Rock of Ages -elokuvassa ovat mukana myös muun muuassa Tom Cruise , Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Mary J. Blige ja Alec Baldwin.