Tyttöbändiläinen juopotteli radiohaastattelussa – kuva nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta Hear’Say -yhtyeestä. Sittemmin jo hajonneen bändin laulajatähti on tehnyt myös menestyksekästä uraa muun muassa näyttelijänä, pianistina ja mallina.

Nyt 34-vuotias Myleene Klass on julkaissut Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän esittelee työunnelmiaan. Popkaunotar nähdään kuvassa kuvaamassa Classic FM -radio-ohjelmaansa nauhoitushuoneessa. Brunette poseeraa otoksessa veikeä ilme kasvoillaan, sillä hän pitelee kädessään vodkapaukkua.

– Minulle tarjoiltiin juuri vodkaa. Peli on käynnissä, Mylenee Klass kirjoitti Twitter-palvelussa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia. Hänellä on kaksi tytärtä, Ava Bailey ja Hero Harper.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2247712/Myleene-Klass-enjoys-cheeky-vodka-tonic-presents-Classic-FM-show.html