Naya Rivera näyttävässä joulutervehdyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen musikaalia, draamaa ja komediaa yhdistelevä Glee-televisiosarja on tehnyt tähdistään suuren luokan julkkiksia. Yksi tähdistä on kuvankaunis brunette Naya Rivera.

Nyt Naya nähdään Twitter-yhteisöpalvelussa julkaistussa joulutervehdyksessä, jonka hänen faninsa on photoshopannut FHM-lehdestä peräisin olevasta kuvasta. 25-vuotias näyttelijä nähdään hymyilemässä kameralle varsin paljastavassa tonttuasussa. Tähti itsekin innostui kovasti fanin kuvankäsittelystä.

– Tämä on hysteeristä. Jouluista hupia!, Naya twiittasi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Naya Rivera on asunut syntymästään saakka Los Angelesissa. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa jo vauvana esiintymällä Kmart-kauppaketjun mainoksissa. Neljän vuoden ikäisenä Naya kiinnitettiin jo ensimmäiseen rooliinsa Eddie Murphyn tuottamaan sketsisarjaan The Royal Family. Ennen kuuluisuuttaan Naya työskenteli muun muuassa puhelinmyyjänä ja lastenvahtina.

Päivitys: Lisätty maininta, että Nayan julkaisema kuva on fanin kuvankäsittelyn tulosta.