Poliisit varastelivat Jennin turmakoneen onnettomuuspaikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme aikaisemmin tällä viikolla, kuinka meksikolais-amerikkalainen 43-vuotias poptähti Jenni Rivera menehtyi lento-onnettomuudessa Meksikossa. Onnettomuudessa Learjet-suihkukone putosi maahan, ja kaikki koneessa olleet seitsemän matkustajaa menehtyivät.

Meksikon Nuevo Leonin osavaltion viranomaiset ovat nyt vahvistaneet, että kaksi paikallista poliisia on pidätetty omaisuuden varastamisesta onnettomuuspaikalta. Viranomaiset tutkivat rikoksesta epäiltyjen poliisien kodit, ja löysivät onnettomuuden uhreille kuulunutta omaisuutta. Kiinniotettujen henkilöiden hallusta löytyi myös videomateriaalia onnettomuuspaikalta.

Laulajattaren maalliset jäänteet palautettiin äskettäin tähden perheelle Yhdysvaltoihin. Nuevo Leonin osavaltion viranomaiset ennustivat ensin, että palautuksessa menisi useampi päivä DNA-testien vuoksi. Los Angeles Times -lehden mukaan ruumiinavaus on kuitenkin nyt valmis.

Lentoturman syystä ei ole vielä tietoa, mutta lentokone katosi Monterreyn lennonjohdon tutkasta noin 100 kilometriä lähdön jälkeen. E! Onlinen saamien tietojen mukaan surmansa saaneen poptähden henkilöllisyys vahvistui, kun hänen ajokorttinsa löytyi turmapaikalta.