Hayden Panettiere erosi – heti halutuimpien sinkkunaisten joukkoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere aloitti uransa televisiossa ja valkokankaalla jo alle vuoden ikäisenä esiintymällä mainoksissa. Viime kuukausina kaunotar on ollut otsikoissa lähinnä parisuhteensa merkeissä.

Nyt 23-vuotias Hayden Panettiere on siirtynyt etenkin miesfanien iloksi sinkkumarkkinoille. Nuori näyttelijätär on nimittäin eronnut jalkapalloilija Scotty McKnightista 1,5 vuoden yhteiselon jälkeen. Pariskunnan kerrotaan lopettaneen suhteensa kaksi viikkoa sitten.

– He erosivat pari viikkoa sitten. Ero ei ollut myrskyinen. Hayden ja Scotty ovat edelleen hyviä ystäviä. Ehkä he vielä palaavat tulevaisuudessa takaisin yhteen, lähde kertoi TMZ-sivustolle.

Hayden Panettiere seurusteli taannoin nyrkkeilijä Wladmir Klitschkon kanssa yli vuoden ajan. Ex-pariskunnan suhde kuitenkin kariutui kaukosuhteen tuomien ongelmien takia. Panettiere asuu Yhdysvalloissa, kun taas Klitschko asuu Saksassa.

New Yorkissa varttunut Hayden Leslie Panettiere näytteli muun muassa Ally McBeal -hittisarjassa Maddie Harringtonia kahden tuotantokauden ajan. Hän on myös näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra ja Anna Palaa 3. Näyttelijäkaunotar näytteli myös Scream 4 -elokuvassa. Panettiere erosi taannoin ukrainalaisesta nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkosta. Nykyään hän viihtyy NFL-pelaaja Scotty McKnightin kanssa.