Mies, ÄLÄ kysy näitä asioita tyttöystävältä

Lifestyle · Neea Jokinen

Naiset saattavat loukkaantua kiukuspäissään puolisolleen, jos mies laukoo kesken sanaharkan ikävältä tuntuvan kommentin. Moni nainen pitää esimerkiksi ulkonäköä ja sen kommentointia arkana aiheena. Nyt eräs verkkosivusto on listannut miehille vinkkejä naisille herkistä aiheista.

Mademan-sivuston mukaan kommunikaatio on avain hyvinvoivaan parisuhteeseen. Pariskunnat osaavat yleensä lukea toisiaan esimerkiksi riitatilanteissa. Mies saattaa huomata, milloin hänen kannattaa pitää suunsa tiukasti kiinni raivoavan ja hysteerisen kumppaninsa edessä.

Miehen ei kannata koskaan kommentoida arvuuttelevasti tyttöystävänsä asuvalintaa. Bileiltaa varten laittautunut nainen saattaa suuttua pahanpäiväisesti, jos kumppani kysyy, aikooko hän todellakin pukeutua kyseiseen vaatteeseen. Nainen voi loukkaantua kysymyksestä ja tuntea olonsa epävarmaksi.

Nainen saattaa pahoittaa mielensä myös kysymyksistä, jotka koskevat hänen ulkonäkönsä epäkohtia. Miehen ei kannata esimerkiksi ilmoittaa naiselle huomanneensa hänen poskessaan hehkuvan punaisen finnin. Kimppakiva-ehdotus voi myös suututtaa tyttöystävän, sillä hän ei halua tietää miehensä haaveilevan seksistä kolmannen osapuolen kanssa. Jos nainen on valmis kolmen kimppaan, hän varmasti kertoo siitä puolisolleen.

Yksi eniten loukkaantumisia parisuhteen sisällä aiheuttava kysymys liittyy painoon. Naisen päässä saattaa nimittäin kiehua raivon ja epävarmuuden tuntemuksia, jos mies ihmettelee ääneen kumppaninsa painonnousua. Miehen ei kannata kysyä tyttöystävältään, onko hänen vartaloonsa kertynyt liikakiloja.