Jessica Wright ei liikoja peitellyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Jessica Wright on monille suomalaisille tuttu Glamourelämää Essexissä -realitysarjasta. Neito on kotimaassaan suosittu julkkis, jonka edesottamuksia seurataan mediassa. 26-vuotias tähti julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan paljastavia kuvia.

Neitokainen nähdään paraikaa Alexis Smith -alusvaatemerkin mallikasvona. Nyt hän julkaisikin maistiaisen seksikkäistä alusvaateotoksista. Twitter-kuvassa Jessica on verhonnut muodokkaan kroppansa leopardikuvioiseen alusasuun, joka tuo hänen muhkeat muotonsa esille.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jessica Wright hankki taannoin 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa.