Johanna Tukiainen kommentoi Kurt Cobain -kohua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka kotimainen kohujulkkis Johanna Tukiainen innostui Facebookissa kertomaan, että Kurt Cobain olisi hänen Miamissa asuva musiikkituottajansa. Hän julkaisi yhteisöpalvelussa Cobainin valokuvan ja kirjoitti ”Musatuottajani Miamista”.

Kommentti sai ei eilen runsaasti huomiota verkossa ja nyt Stara on viimein saanut kommentin myös Tukiaiselta itseltään. Johanna Tukiainen kiistää väittäneensä tuottajansa olevan ollut Cobain ja kertoi ainoastaan jakaneensa oikean tuottajansa viestin. Musiikkituottaja ei siis ole – yllättäen – Cobain, vaan joku aivan toinen. Miehen nimeä Tukiainen ei kuitenkaan halua paljastaa.

– Musatuottaja, joka on Kolumbiasta kotoisin, jakoi kyseisen Kurt Cobainin kuvan Facebookissa. Laitoin vain hänen jakamansa kuvan eteenpäin, koska pidin tekstistä. Tuottajani nimeä en anna julkisuuteen, Johanna Tukiainen totesi Staralle.

johannatukiainen16122012a