Poptähden suuri suru: ”Koko perhe shokissa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Peter Andre tuli tunnetuksi 1990-luvulla, jolloin hänen hittikappaleensa Mysterious Girl valloitti musiikkilistoja ympäri maailmaa. Povipommi Katie Pricen kanssa naimisissa ollut miestähti pokasi sittemmin 23-vuotiaan opiskelijatytön, jonka kanssa seurustelee onnellisesti.

Nyt 39-vuotias kolmen lapsen isä on joutunut murheen valtaan saamiensa suru-uutisten takia. Peter Andre menetti nimittäin sunnuntaina isoveljensä Andrew’n, joka hävisi taistelun munuaissyöpää vastaan. Mies kuoli rauhanomaisesti lontoolaisessa sairaalassa läheistensä ympäröimänä.

– Pete ei voi puhua tällä hetkellä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän menettää perheenjäsenen, ja hän on luonnollisesti murtunut. Koko perhe on shokissa ja tarvitsee aikaa suremiseen, kertoi Andren edustaja The Sun -lehdelle.

Peter Andrella on kaksi yhteistä lasta Katie Pricen kanssa. Hän myös kohtelee neitokaisen kehitysvammaista Harvey-poikaa kuin omanaan. Andre erosi Pricesta vuonna 2009 viiden vuoden avioliiton jälkeen, minkä jälkeen povipommi on ehtinyt deittailla monia julkkismiehiä.