Vapaaottelija loukkasi peniksensä seksisessiossa: ”Verta oli kaikkialla”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Ultimate Fighter on yhdysvaltainen vapaaottelukilpailu- ja realitysarja, jossa ammattilaisvapaaottelijat ottavat toisistaan mittaa. Kilpailussa mukana ollut 30-vuotias Ray ”Magical” Elbe on epäilemättä tottunut kehän sisällä monen sortin kipuun.

Tällä kertaa mies kuitenkin loukkasi itsensä toisenlaisen painin parissa – makuuhuoneleikeissä. Ray Elben mukaan onnettomuus tapahtui hänen harrastaessaan seksiä tyttöystävänsä kanssa kaksikon lomaillessa Malesiassa. Päällä ollut nainen pomppasi liian korkealla, ja osui Rayn penikseen varsin ikävällä tavalla murtaen sen. Miehen mukaan ”verta oli kaikkialla”, ja hän menetti nopeasti tajuntansa kivun vuoksi.

Vapaaottelija kiidätettiin sairaalaan, jossa hänelle suoritettiin hätäleikkaus. Miehen sukukalleudet onnistuttiin korjaamaan, mutta Elbe kertoo kivun jatkuneen useiden päivien ajan. Lisäksi hän joutuu TMZ-verkkosivuston mukaan käyttämään parantuessaan kahden viikon ajan lääkettä, joka estää erektion syntymisen.

Elbe kertoo oppineensa tapauksesta, eikä ”aio enää antaa tyttöystävänsä olla päällä”. Mies kertoi myös, että hänen tyttöystävänsä aikoo korvata aiheutuneen vahingon. Nainen aikoo suostua Elben valitseman filippiiniläisen naisen kanssa kimppakivaan, kunhan mies on parantunut vammastaan.