Scarlett Johanssonin alastonkuvista 10 vuotta vankeutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonien miesten ihailema naistähti Scarlett Johansson nähtiin vastikään valkokankaalla The Avengers –elokuvassa. Vaaleahiuksinen näyttelijätär nähtiin hiljattain myös Today-ohjelman säätyttönä veteraani-säämies Al Rockerin menetettyä äänensä.

Viime vuonna näyttelijäkaunottaren tietokoneelle hakkeroinut ja verkkoon sittemmin levinneitä alastonkuvia varastanut mies on nyt tuomittu kymmeneksi vuodeksi vankeuteen. 35-vuotias Christopher Chaney pidätettiin viime vuonna.

Female First -verkkosivuston mukaan floridalaismiehen uskotaan tunkeutuneen useiden julkisuuden henkilöiden kännykkä- ja sähköpostitileille, joiden joukossa ovat Johanssonin lisäksi Christina Aguilera ja Mila Kunis. Chaney myönsi syyllisyytensä yhdeksään hakkerointiin liittyvään rikokseen, ja hänen tuomionsa langetettiin viime maanantaina.

Scarlett Ingrid Johansson on tanskalais-juutalaisesta perheestä. Neitokainen teki ensimmäisen elokuvaroolinsa lapsitähtenä Vanhemmat vaihtoon -elokuvassa. Aikuistuneena kaunottarena hänet on nähty muun muassa elokuvissa Lost In Translation, Match Point, Scoop, The Prestige ja The Avengers.