Lady Gagan härski bondage-päähine ihmetytti New Yorkissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on viettänyt suuren osan kuluneesta vuodesta maailmaa kiertäen. Hän on joutunut myös lihavuuskohun kohteeksi saatuaan kymmenen kiloa lisää elopainoa, joka on tosin sittemmin jo pudotettu.

Erikoisista vaatevalinnoistaan tunnettu poptähti on nyt onnistunut jälleen yllättämään paikallaolijat poistuessaan newyorkilaisesta hotellista. Muuten tyyliinsä nähden melko tavanomaisiin vaatteisiin pukeutuneen Lady Gagan pään ympärillä nähtiin nimittäin bondage-henkinen, metallista häkkiä muistuttavassa päähine, jota koristivat kultaiset ketjut ja enkelikuviot.

Lihavuuskohun jälkeen Lady Gaga yrittää parhaillaan tarkkailla ruokavaliotaan. Naisen mukaan yllättävä painonnousu johtuu hänen isänsä italialaisista kokkauksista, joita tähti syö muun muassa vanhempiensa perustamassa ravintolassa. Laulajatar yrittää kuitenkin päästä tasapainoon kiireisen elämänrytminsä kanssa.