Peniskuvat myynnissä – sukuelimensä loukannut vapaaottelija rahastaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka yhdysvaltainen vapaaottelija Ray ”Magical” Elbe loukkasi peniksensä harrastaessaan seksiä. Miehen sukukalleudet onnistuttiin korjaamaan, mutta Elbe kertoi kivun jatkuneen useiden päivien ajan.

Lisäksi hän joutuu käyttämään kahden viikon ajan erektion syntymisen estävää lääkettä. Nyt miehen on kerrottu aikovan rahastaa vammansa avulla. Vaurioituneen peniksen korjaaminen nimittäin aiheutti tuhansien dollareiden hoitokulut. TMZ-verkkosivuston mukaan Ray Elbe otti valokuvia ruhjoutuneesta elimestään ja aikoo nyt tarjota kuvia lehdille maksua vastaan.

The Ultimate Fighter -vapaaottelu- ja realitytelevisiosarjassa esiintynyt Ray Elben loukkasi peniksensä harrastaessaan seksiä tyttöystävänsä kanssa kaksikon lomaillessa Malesiassa. Päällä ollut nainen pomppasi liian korkealla, ja osui Rayn penikseen varsin ikävällä tavalla murtaen sen. Miehen mukaan ”verta oli kaikkialla”, ja hän menetti nopeasti tajuntansa kivun vuoksi.