Rihanna on jälleen sinkku: ”Sinkkuelämä on p**seestä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina tiiviisti otsikoissa rakkauskiemuroidensa merkeissä. Neitokaisen on nimittäin kerrottu taistelleen mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa r&b-laulaja Chris Brownin huomiosta.

Nyt 24-vuotiaan Rihannan uutisoidaan lopettaneen on-off-suhteensa entiseen poikaystäväänsä Chris Browniin. Laulajakomistuksen nimittäin uskotaan palanneen takaisin yhteen Karrueche Tranin kanssa. Rihanna julkaisi vastikään Instagram-blogissaan viestin, jossa hän kertoi vihaavansa sinkkuelämää.

– Sinkkuelämä on perseestä. Saan tosin tehdä mitä v*ttua ikinä haluankin, Rihanna kirjoitti verkossa.

Laulajakaunotar Christina Milian paljasti aiemmin tällä viikolla haastattelussa, että hänen hyvä ystävänsä Karrueche Tran on Chris Brownin tyttöystävä. Milianin mukaan hän ei usko median valheisiin, koska kaikilla on oikeus yksityiseen elämään. Samalla nainen kertoi pitävänsä Brownia ja Trania upeana pariskuntana.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa pidemmän aikaa, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Chris Brown nimittäin hakkasi silloisen tyttöystävänsä sairaalakuntoon, kun he ajautuivat riitaan autossa. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi.