Glee-komistus riisui paitansa ja tonttuili naisten iloksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittu Glee-televisiosarja on saavuttanut ympäri maailmaa suuren menestyksen. Musikaalia, draamaa ja komediaa yhdistelevän televisiosarjan tähdet nähdään usein viihdelehtien otsikoissa.

Nyt 25-vuotias Darren Criss nähdään verkossa julkaistussa otoksessa joulutunnelmissa. Tummapiirteinen näyttelijäkomistus nimittäin poseeraa kuvassa ilman paitaa tonttuasuun pukeutuneena. Crissin kasvoilla on veikeä hymy, ja hän pitelee kädessään valtavaa piparminttukaramellia. Kuvan on julkaissut Glee-hittisarjan luoja Ryan Murphy.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Amerikkainen näyttelijä Darren Criss tunnetaan myös muusikkona. Hän perusti taannoin StarKid Productions -yrityksen, joka keskittyy musiikkiteatteriin Chicagossa. Mies on saanut kansainvälistä kuuluisuutta Glee-sarjan myötä. Ohjelmassa hän esittää avoimesti homoseksuaalina elävää opiskelijapoikaa Blaine Andersonia. Criss on kotoisin Kalifornian San Franciscosta.