Imogen Thomas paisuu silmissä: Pikkuhousut näkyvät masukuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi julkisuuteen voitettuaan vuonna 2003 Miss Wales -missikilpailun. Entinen Big Brother -tähti elää nykyään onnellisia aikoja, sillä hän odottaa ensimmäistä lastaan.

Nyt 29-vuotias Imogen Thomas on julkaissut verkossa kuvan valtavasta vauvamasustaan. Nettikuvassa nähdään, kuinka joulupukin pukuun pukeutunut julkkiskaunotar makaa selälleen ja hänen ystävänsä koskevat naisen vatsaa. Thomasin violetit pikkupöksyt näkyvät kuvassa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Twitter-palvelu joutui taannoin poistamaan erään Thomasin otoksen, jossa hän esitteli paljasta ylävartaloaan. Kuva oli verkkopalveluun liian seksikäs, vaikka brunette peitti kuvassa rintansa kädellään