Rihanna nautiskeli bikineissä: Esitteli upeaa vartaloaan!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina tiiviisti otsikoissa rakkauskiemuroidensa merkeissä. Neitokaisen huhuttiin eronneen on-off-poikaystävästään Chris Brownista aiemmin tällä viikolla.

Nyt 24-vuotias Rihanna bongattiin kotimaassaan Barbadosilla nauttimassa auringosta narubikineissä. Poptähti vietti auringonottopäivää ystävänsä Melissa Forden kanssa. Naiset muun muassa siemailivat kylmää olutta kuuman auringon alla. Rihannan kerrotaan lentäneen kotimaahansa keskiviikkona.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa pidemmän aikaa, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Chris Brown nimittäin hakkasi silloisen tyttöystävänsä sairaalakuntoon, kun he ajautuivat riitaan autossa. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi.