Vuorokausi vaihtui jo Australiassa – maailmanloppua ei tullutkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet uskovat, että muinaisen mayakalenterin mukaan maailmanloppu koittaa huomenna 21.12.2012. Vuorokausi on kuitenkin nyt vaihtunut muun muassa Uudessa-Seelannissa ja Australiassa, eikä maailmanlopusta ole ollut ainakaan toistaiseksi tietoakaan.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Tuhannet ihmiset kokoontuivat odottamaan maailmanlopun saapumista Australian mantereen itäisimpään kolkkaan, surffikaupunki Byron Bayn majakalle. Vuorokausi vaihtuu siellä ensimmäisenä Australian mantereella, joten myös maailmanlopun odotettiin saapuvan sinne ensimmäisenä.

Ihmiset ovat kuitenkin joutuneet toistaiseksi pettymään, sillä kovasti odotettua maailmanloppua ei ole tullutkaan. Ainakaan vielä. Sydney Morning Herald kuitenkin kertoi, että varsinaisen maailmanlopun hetken on laskettu koittavan vasta kello 22.10 paikallista aikaa, eli Suomen aikaa huomenna aamupäivällä.

Kuva: Stara
Kuva: Stara